Published 2016-11-04 00:00:00
Larsnes Mek bygger nye Gunnar K
Published by
Larsnes Mek Verksted AS

Kristoffersen Fiskebåt AS, ved Rolf Guttorm og Gunnar Kristoffersen, investerer i ny fiskebåt. Larsnes Mek Verksted har signert kontrakt for oppdraget.

Larsnes Mek Verksted AS har skrevet kontrakt med Kristoffersen Fiskebåt AS om en ny Gunnar K, som får byggenummer 60 fra verftet. Gunnar K skal leveres i desember 2017. Skroget skal bygges i Gdansk i Polen, opplyses det om i en pressemelding.

Fartøyet er designet og utviklet av Naval Consult AS i Måløy. Naval Consult AS leverer alt av tegninger og beregninger.

Nye Gunnar K blir det tiende i en rekke svært vellykkede kystfiskefartøy Larsnes Mek. Verksted AS og Naval Consult AS har bygget sammen. Skipet er en videreutvikling av tidligere leverte og bestilte suksessfartøy, tilpasset etter reders behov i samarbeid med Kristoffersen Fiskebåt AS, heter det i pressemeldingen

Fartøyet har en lengde på 38,65 meter og bredde på 9,25 meter. Båten blir rigget for snurpe- og snurrevadfiske, og er utstyrt med 6 RSW-tanker. 5 av tankene er rigget for levendefisk. Lasterommene blir ca 420 m3. I tillegg skal båten rigges med sug fra not, og på hoveddekk blir det montert fabrikk for behandling av kvitfisk.

© 2014 Shipping Publications as   Phone +47 331 81180   info@shipping-publ.no