Published 2017-02-16 00:00:00
Havyard MMC AS ny kontrakt for utstyr til brønnbåt
Published by
Havyard MMC AS

Havyard MMC AS har inngått kontrakt for levering av utstyr til en ny brønnbåt som Artic Shipping skal levere til DESS Aqua. Dette blir båt nummer to i en opprinnelig kontrakt på fire fartøy, der første båt skal leveres i slutten av 2017, og nummer to skal leveres i april 2018. Kontraktsverdien er nær 60 millioner kroner. Sluttkjøper har opsjon på leveranse av de to siste båtene i serien.

MMC leverer en komplett pakke for fiskehandtering til fartøyet, som har to fisketanker på tilsammen 3000m3. Dette innebærer laste- og lossesystemet som foregår med undertrykk og overtrykk i fisketankene, samt skyveskott som fører fisken mot losseledningene. Fisketellere, vacuumpumpe, to sorteringsmaskiner, sirkulasjonssystemet for vann i fisketankene, vannbehandling og automatisk vaskeanlegg inngår også i leveransen.

MMC står for totalprosjektering av fiskeanlegget, og har utviklet et fullintegrert høynivå kontroll-system for automatisk styring og overvåkning. Hele anlegget kan opereres fra dedikert og brukervennlig kontrollstasjon.

© 2014 Shipping Publications as   Phone +47 331 81180   info@shipping-publ.no