Published 2017-11-20 00:00:00
Egil Ulvan Rederi AS har kjøpt Silver River
Published by
Ulvan Rederi A/S, Egil

I en pressemelding går det fra at Egil Ulvan Rederi AS i november kjøpte kjøle- fryseskipet Silver River fra Eimskip.

Med kjøp av MV Silver River styrker vi vår posisjon som en av de ledende aktørene på frakt av gods langs norske kysten. I et marked med stadig større muligheter gjør ervervelsen av skipet oss i stand til å møte behovene i markedet, skriver Ulvan Rederi i pressemeldingen.

Skipet får navnet "With Frohavet" som er historisk beting og presenterer i så måte vår snart 100 årige historie.

Presentasjon WFMv Silver River kjøpes av selskapet Silver Liner AS med base i Bergen. Skipet er bygget i 2007, er 81,55 meter langt og har kapasitet på 2525 dødvekttonn. Ut over dette er skipet utstyrt med sideport og palleheiser, tungløftekran på 50 tonn, samt kjøle- og frysekapasitet i alle lasterom.

Vi er glad for å kunne kjøpe tilbake et skip som vi har designet sammen med Multi Maritim: Historien starter med at CTG trenge tonnasje og vi utviklet sammen et helt nytt konsept. Dette førte til to kontrakter på Vaagland Båtbyggeri AS, hvor vi tok ut "Kristian With" i 2005. Gunnet oppkjøpet av CTG ble skipet Solgt til Eimskip rett etter levering. Eimskip kontrakterte 4 fartøy på Myklebust verft med litt større romkapasitet. Dette skipet kom ut som nummer to av fire i rekken.

© 2014 Shipping Publications as   Phone +47 331 81180   info@shipping-publ.no